Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında söndürme ekiplerine gönüllü olarak motosikletiyle su taşırken kaza yaparak yaşamını yitiren 25 yaşındaki Şahin Akdemir, son yolculuğuna uğurlandı. Köyceğiz'e bağlı Sazak Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine Akdemir'in ailesi, yakınları, il protokolü, AKP ve CHP üst yönetimi temsilcileri de katıldı.

Marmaris’te bir otelde garson olarak çalışan Şahin Akdemir, orman yangınında söndürme ekiplerine gönüllü olarak motosikletiyle su taşıyordu. Akdemir, dönüş yolunda dumandan etkilenerek motosikletinden düştü. Alevlerin arasında kalan Akdemir, yaşamını yitirdi. 

Akdemir, bugün Köyceğiz'in Sazak Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye, Akdemir'in ailesi, yakınları ve çok sayıda siyasi katıldı. Akdemir'in geçtiğimiz ay Marmaris'in İçmeler mevkiinde çıkan yangına yine gönüllü olarak katılarak söndürme ekiplerine su taşıdığı belirtildi. 

Akdemir’in cenazesine AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Muğla Valisi Orhan Tavlı, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, AKP Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.

 

Kaynak: anka