Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi süreci ve ekonomik kriz nedeniyle su faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için destek çağrısında bulundu. Yavaş, “Gelin, su kullanımının arttığı pandemi sürecinde yine iyilikte bir damla olalım. Dayanışmaya el verelim. Sosyal yardım alan ailelerimizin su faturasını ödemek için: https://suver.aski.gov.tr ” çağrısını yaptı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan ve su faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için dayanışma çağrısında bulundu. Yavaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Ekonomik krizin faturasını ödeyen vatandaşlarımız kendi faturalarını ödeyemez hale geldi. Gelin, su kullanımının arttığı pandemi sürecinde yine iyilikte bir damla olalım. Dayanışmaya el verelim. Sosyal yardım alan ailelerimizin su faturasını ödemek için: https://suver.aski.gov.tr/"

“İyilik hastalıklardan daha bulaşıcıdır” ve “Birlikte Başaracağız” sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında “https://suver.aski.gov.tr/”  adresi üzerinden sosyal yardım alan ailelerin fatura borçlarının yer aldığı liste de paylaşıldı. 

 

Kaynak: anka