İstanbul Beylikdüzü'nde mağazalarda yankesicilik yöntemiyle hırsızlık yapan kadın, yakalandı. Kadının daha önce de aynı suçtan çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Zanlının yankesicilik anları ise kameralara yansıdı.

Beylikdüzü'nde bir kadının alışveriş merkezlerindeki mağazalarda alışveriş yapanların çanta ve cüzdanlarını yankesicilik yöntemi ile çaldığı ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3'ü yabancı uyruklu 11 kişiden bugüne kadar 9 cep telefonu, 2 çanta ve 2 para dolu cüzdan çaldığı iddia edilen şüpheli kadının eşkalini güvenlik kamera kayıtlarından tespit etti.

Yapılan detaylı araştırmalar sonunda yankesicilik olaylarını gerçekleştiren kadının 29 yaşındaki G.S. olduğu anlaşıldı. Polis ekipleri, G.S.'yi önceki gün akşam saatlerinde Beylikdüzü Atatürk Caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan kadının "bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık" suçundan aranma kaydı bulunduğu belirlenirken, 11 ayrı suç kaydı tespit edildi. Şüpheli, dün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: anka