Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kırşehir’de esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Davutoğlu’na seslenen bir pazar esnafı, “İl başkanı, milletvekili dahil olmak üzere hiç kimse daha bu pazara gelip, ‘Haliniz hatırınız nasıl, ne yapıyorsunuz’ demediler, diyemezler. Çünkü perişan bu millet, bu millet perişan” dedi.

Ahmet Davutoğlu, Kırşehir’de bir pazaryerini ziyaret etti. Davutoğlu’na seslenen bir pazar esnafı, “İl başkanı, milletvekili dahil olmak üzere hiç kimse daha bu pazara gelip, ‘Haliniz hatırınız nasıl, ne yapıyorsunuz’ demediler, diyemezler. Çünkü perişan bu millet, bu millet perişan” diye konuştu.

Zamlara da tepki gösteren esnaf, “İki gün önce gübreye 500 lira zam yaptılar, 500 lira. Yazık. Şu çiftçi ne halde bu ürünleri buraya getiriyor. Bir günde 500 lira zam yaptılar gübreye, yazık yani. Mazot 8 lira, gübre 7 bin lira olmuş” dedi.

“1.500 PRİMİM VAR, EMEKLİ OLAMADIM”

Kayserili bir vatandaş ise Emeklilikte Yaşa Takılanlar’dan (EYT) biri olduğunu belirterek, “Geçinemiyoruz. 50 yaşındayım, 1.500 (gün) primim var, emekli olamadım. Oğlum da askerde, Şırnak’ta. Geçinemiyorum başkanım” diye konuştu.

Kaynak: anka