Haber: EDDA SÖNMEZ - Kamera: ADEM KARABAYIR 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli’ndeki Atatürk Evi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, daha sonra Kırklareli Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile görüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak için geldiği Kırklareli'nde, kentin ilk yerleşim yeri olan Yayla mahallesinde Kırklareli Belediyesi’nce yaptırılan Atatürk Evi'ni ziyaret etti. Burada partililerce karşılanan Kılıçdaroğlu, Atatürk Evi'ni gezerek Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'ndan bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, Atatürk Evi önünde partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Kırıkkaleli Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile makamında görüştü. Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na, 1927 yılına ait Arapça ve Türkçe yazılı Nutuk ve ataması yapılmayan bir öğretmenin yağlı boya tekniğiyle çizdiği Atatürk portesini armağan etti.

Kılıçdaroğlu'na, Kırklareli'ndeki ziyaretlerinde CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, 15 milletvekili ile İYİ Parti ve Saadet Partisi il yöneticileri eşlik etti.

Kaynak: anka