CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Onurlu, şerefli bütün bürokratlara sesleniyorum. Siz devletin gerçek sahiplerisiniz” açıklamasını yaptığı videoyu “Kimin ne yaptığını da dürüst vatanseverleri de biliyoruz” notuyla paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV yayınında yaptığı açıklamaların bir bölümünü sosyal medya hesabında paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Kimin ne yaptığını da dürüst vatanseverleri de biliyoruz” notuyla paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Benim gördüğüm şu: ‘Bu haksızlıklara artık tahammül edemiyoruz’ diyorlar. Bu kadar olmaz diyenler var. İmzalamayanlar var. İmzalamadıkları için görevden alınanlar var. ‘Olsun bizi görevden alın’ diyorlar. Bütün namuslu bürokratlara sesleniyorum.  Onurlu, şerefli bütün bürokratlara sesleniyorum. Siz devletin gerçek sahiplerisiniz. Liyakatin egemen olduğu bir devlette çalışmayı hak ediyorsunuz. Sizin hakkınızı hukukunuzu sonuna kadar savunmak benim boynumun borcu olacaktır. Sakın ola ki, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen bir evrakın altına imzanızı atmayın. Namusunuzla şerefinizle görevinizin başında bekleyin. Görevden almak isteyebilirler, alsınlar. Sizi görevden alacak olan yazı, kararname ya da karar sizin çocuklara göstereceğiniz şeref belgesi olacaktır.”

 

Kaynak: anka