CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 ay önce gittiği İzmir gezisinde görüştüğü kentsel dönüşüm sorunu yaşanan Cumhuriyet Mahallesi’nin Muhtarı Özay Dağhan’ı makamında ağırladı. Kılıçdaroğlu, Dağhan’ın çektiği video ile Karşıyaka’daki yurttaşlara “Bütün dostlara selam. Moralinizi bozmayın. Muhtarlar burada. İnşallah sorunları çözeceğiz” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Mart 2021 tarihinde İzmir’de Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’ne katılmıştı. Tören sırasında Cumhuriyet Mahallesi sakinleri  “Mağdur olmayacağımız bir çözüm bekliyoruz” pankartı açmışlardı. CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir milletvekili Tuncay Özkan vatandaşların yanına giderek onlarla konuşmuştu. Bunun üzerine tören sonrasında bu mahalleye giden Kılıçdaroğlu, muhtar Özay Dağhan ile muhtarlıkta görüşerek vatandaşların sorununu dinlemişti.

“MORALİNİZİ BOZMAYIN. MUHTARLAR BURADA. İNŞALLAH SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Muhtar Dağhan, yaklaşık 6 ay sonra bugün Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Dağhan ve beraberindeki makamında ağırlarken, Dağhan hatıra videosu çekti. Dağhan, canlı yayınladığı video ile Karşıyaka’ya selam gönderirken Kılıçdaroğlu da “Bütün dostlara selam. Moralinizi bozmayın. Muhtarlar burada. İnşallah sorunları çözeceğiz” dedi.

(Fotoğraf: Arşiv)

 

Kaynak: anka