İstanbul'un Kartal ilçesinde yapılan operasyonlarda, bir kilo 204 gram marihuana ile 3 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 73 fişek ve 106 av tüfeği kartuju ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti” ve "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarıyla ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında Kartal ilçesinde belirlenen 5 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda

C.C. (54), Y.C. (29) ve E.Ç. (25) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Söz konusu adresler ile iki ayrı araçta yapılan aramalarda ise 3  ruhsatsız tabanca, bir kurusıkı tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 73 fişek, 106 av tüfeği kartuşu, bir kilo 204 gram marihuana ele geçirildi. 

Şüphelilerden C.Ç. "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun'a muhalefet" suçundan hakkında yapılan işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Y.C. ve E.Ç. adlı şüpheliler ise “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti” ve "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarıyla bugün adli makamlara sevk edildi. 

Kaynak: anka