Kars'ın organize sanayi bölgesindeki yol yapım çalışmaları yaklaşık iki aydır bitirilemedi. Yağmur suları nedeniyle yolda geniş su birikintileri oluştu. Sanayi esnafı, bu durumu, yoldaki su birikintisinde balık tutarak protesto etti. Arkadaşlarının “Ayhan Usta” diye seslendiği bir esnaf, “Müteahhitler sağ olsun, sanayi sitesinin caddesinde balık tutuyoruz” dedi.

Kars’taki organize sanayi bölgesi ve Küçük Sanayi Sitesi’nin yollarında, 2021 yılı yatırım programı kapsamında alt yapı çalışmaları başlatıldı. Ancak çalışmalar, aradan iki ay geçmesine rağmen hala sonuçlanmadı. Kazılan yollarda yağmur suları nedeniyle geniş su birikintileri oluştu. Sanayi esnafı, bu duruma tepkisini, su birinkisinde balık tutarak gösterdi.

Arkadaşlarının “Ayhan Usta” diye hitap ettiği bir sanayi esnafı, misinayla su birikintisinde balık tutmaya çalıştı; diğer bir esnaf ise suya tırıvırı attı. Bir arkadaşı da onların görüntüsünü çekti. Esnaf, “Müteahhitler sağ olsun, sanayi sitesinin caddesinde balık tutuyoruz” diye konuştu.

Sanayi esnafı, bölgedeki yolun yaklaşık 10 yıldır toprak yol olduğunu, asfaltlama çalışmalarının ise iki aydır bitirilemediğini belirtti.

Kaynak: anka