Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, organize suç örgütü yöneticisi Sedat Peker’in iddialarıyla ilgili açıklamasına destek verdi. Kalın, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu meseleyi açıkça ortaya koyarken muhalefetin küçük siyasi hesaplarla ve mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, organize suç örgütü yöneticisi Sedat Peker’in kendisine yönelik iddialarına, "Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği... İddianı, iftiranı yargıya taşıyorum" diye karşılık vermesine Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan destek geldi. Soylu'nun yaptığı yazılı açıklamayı paylaşan Kalın, Bakan Soylu'nun meseleyi açıkladığını ifade etti. 

Peker'i kastederek "Mafyatik bir şahıs" diyen Kalın, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu meseleyi açıkça ortaya koyarken muhalefetin küçük siyasi hesaplarla ve mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur. Umarım bu yaptıklarından hicap duyarlar" açıklamasını yaptı. 

 

Kaynak: anka