Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine bağlı Bostanlı mahallesi sakinleri, yarım bırakılan yol yapım çalışmasına tepki olarak, muhtarın evine “Andırın Bostanlı mahallesine hizmet etmeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan Bostanlı’ya giremez” yazılı bir pankart astı.

Bostanlı mahallesi sakinleri, mahallenin yarım kalan yol yapım çalışması nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Bostanlı sakinleri, kendilerine hizmet etmediklerini öne sürdükleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan’ı protesto amacıyla mahalle muhtarının evine bir pankart astı.

Pankartta, “Andırın Bostanlı mahallesine hizmet etmeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Bostanlı’ya giremez” yazdığı görüldü.

“Hizmet görmediğimiz için bu pankartı muhtarın evine astık” diyen bir mahalle sakini, pankartı ilerleyen günlerde köyün girişine asacaklarını belirtti.

“TOZDAN MAHALLE PERİŞAN”

Bostanlıların “Mahalle Başkanı” diye hitap ettiği bir mahalle sakini, yaşadıkları sorunu anlatırken “Büyükşehir 600 metre asfalt yaptı, gerisi duruyor. Tozdan mahalle perişan. Amacımız kimseyi tehdit etmek değil. Biz yolumuzun yapılmasını istiyoruz” dedi.

Kaynak: anka