Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda İzmirli lise öğrencisi Deniz Gülse Ak'a sürpriz yaptı. Başkan Yavaş, kendisine mail göndererek, "19 Mayıs'ta 18 yaşıma gireceğim. Önümüzde iyi bir gelecek olabileceğine dair umut veren birisiniz. Doğum günümde sizinle telefon görüşmesi yapmak istiyorum" mesajını yazan Deniz Gülse'yi arayıp doğum gününü kutladı. Çok mutlu olan Deniz Gülse, "Mansur başkanı çok seviyorum. Bana en güzel doğum günü hediyesini verdi" dedi.

İzmir'de lise son sınıf öğrencisi Deniz Gülse Ak, 5 Mayıs'ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş'a e-posta gönderdi. Deniz Gülse, mailinde, "19 Mayıs'ta 18 yaşıma gireceğim. Bu ülkede iyi insanlar olduğunu gösteren, iyi bir gelecek için umut veren önemli kişisiniz. Benim gibi birçok gencin her yaştan vatandaşın gönlünde baharda açan badem çiçekleri gibi umut yeşertiyorsunuz. Bu doğum günümde sizinle telefon görüşmesi yapmak istiyorum. Bu beni çok mutlu eder. Bu dileğimi gerçekleştirirseniz çok mutlu olurum" ifadelerini kullandı.

"DENİZ KIZIM MERHABA"

Bunun üzerine Başkan Yavaş, Deniz Gülse'yi telefonla arayıp doğum gününü kutladı. Büyük mutluluk yaşayan genç kız, Başkan Yavaş'la diyaloğunu ANKA Haber Ajansı'na anlattı.

Başkan Mansur Yavaş'tan cevap alacağını, ancak bu kadar samimi bir görüşme olacağını düşünmediğini söyleyen Deniz Gülse, "Çok samimiydi. 'Deniz kızım merhaba' diye konuşmaya başladı. Doğum günümü kutladı ve iyi dileklerini iletti. Hangi üniversiteyi istediğimi sordu. Hacettepe'yi istediğimi söyleyince sevindi. 'Şehrimize gelmeden önce haber ver, umarım her şey istediğin gibi olur' dedi. Çok güzel bir doğum günü hediyesi oldu benim için" diye konuştu.

"DAHA GÜZEL BİR DOĞUM GÜNÜ TARİHİ OLAMAZDI"

Mansur Yavaş'ın gençlerle çok iyi anlaştığını söyleyen Deniz Gülse, "Çok heyecanlıydım. Elim ayağım titredi. Mansur başkanımızı gerçekten çok seviyorum. Onu Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Umarım bu gerçekleşir. Gençlerin ne istediğinin farkında. Herkesi mutlu etmeye çalıştığını fark ettim. Bize böyle insanlar lazım. Çok iyi birisi. Ata’mızın gençlere armağan ettiği günde dünyaya gelmiş olmak benim için başlı başına bir hediye. Daha güzel bir doğum günü tarihi olamazdı" dedi.

 

Kaynak: anka