Haber: ABDULLAH ÇELEBİ - Kamera: KERİM UĞUR

İzmir'de Bornova Belediyesi ile Konak Belediyesi meclis üyeleri halı saha maçında stres attı. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un da ter döktüğü müsabakaya konuk oyuncu olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de dahil oldu. Gürbüz, attığı 3 gol ve röveşata denemesiyle alkış aldı. İduğ ve Batur'un 1'er gol kaydettiği, oldukça çekişmeli ve centilmence geçen müsabaka 5-5 sona erdi.

Bornova Belediyesi'nin Büyükpark içindeki halı sahasında yapılan maçı meclis üyelerinin ve başkanların yakınlarının yanı sıra CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın da izledi.

Başlama düdüğü öncesi santrada bir araya gelen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, espriler eşliğinde dostluk mesajları verdi. Başkan Batur, "Uzun süredir beklenen bir maçtı. Pandemi dolayısıyla yapamamıştık. Bornova Belediye Başkanımız Mustafa İduğ oldukça iddialı. Güzel bir maç olsun. Rövanşı en kısa sürede yeni tesislerimizde yapmak üzere bekliyoruz" dedi.

Bornova Belediye Başkanı İduğ ise "Değerli başkanımı ve Konak Belediyesi meclis üyelerimizi Bornova'da görmekten dolayı onur duyuyorum. Çocukluğumdan beri Abdül Batur'u sahalarda seyrettim. Bileklerine hayran olduğum bir futbolcu olarak hafızalarda kalmıştır. Bugün onu izlemenin dışında birlikte oynamaktan çok mutluyum" dedi.

Maç öncesi üç kez fileleri havalandırma iddiasında bulunan Başkan İduğ, ilk golünü attıktan sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de konuk oyuncu olarak Konak Belediyesi takımında ter döktü. Gürbüz, attığı 3 gol ve performansıyla dikkat çekti. Başkan Gürbüz'ün jeneriklik röveşatası izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da bir kez fileleri havalandırdı.

5-5 sona eren karşılaşmanın ardından başkanlar gösteri penaltıları kullandı. Meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren başkanlar, birbirlerine sarılıp dostluk tablosu oluşturdu.

Kaynak: anka