AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Bayrampaşa’da esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir genci ikna ederek intihar girişiminden vazgeçirdi.

AKP Milletvekili Çamlı, bir genci intihardan vazgeçirmesine ilişkin görüntüleri bu sabah instagram hesabından yayınladı. Videoya göre intihar girişiminde bulunan genç ile AKP’li Çamlı arasında şu diyaloglar yaşandı:

“TECRÜBE OLUR” DİYEREK İKNA ETTİ

Genç: Her seferinde alay edip gittiler

Çamlı: Çocukların var mı?

Genç: Yok abi 

Çamlı: Gel, kapıya bir gel 

Genç: Ben ne işkenceler çektim. Ne işkenceler gördüm, her seferinde ailemden ettiler, evimden ettiler, görmediğim işkence kalmadı.

Çamlı: Allah büyüktür, Allah her şeye kadirdir. Sana çektiren insanlarsa onlar küçüktür. Onlar inşallah sana daha fazla fayda, tecrübe olur, hayata daha güçlü bakmanı sağlar. Atladın ne olur. Bir netice alamayacaksın. Hepsi çözülür çözülmeyecek hiçbir şey yoktur hayatta. Önce bir derdini anlat bana, hadi gel. 

“SONSUZ HAYATIN PERİŞAN OLUR”

Çamlı: Cenabı Allah sana sağlık, sıhhat vermiş. Ellerin var, aklın çalışıyor, bedenin sağlam. Diyorsun ki halde çalışıyorum, ekmeğin de çıkıyor Allaha şükür. Atladın ne olacak? İnanan adamsın Müslüman adamsın, ahiret hayatın gitti. Şimdi cesedini alsak, morga götürseydik ne olacaktı ölümsüz, sonsuz hayat da perişan.”

AKP milletvekili Çamlı, “Ağır hasar almış iradesiyle yolu çatının kenarına düşen V., Allah'ın izni ile hayata tutundu!” diyerek görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerin bir kısmının gencin götürüldüğü polis karakolunda çekilmiş olması dikkat çekti.

 

Kaynak: anka