İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından Atatürk Havalimanı ile ilgili paylaşımda bulunarak, "Hala bir parça vatan sevginiz kaldıysa, durun!' çağrısında bulundu.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atatürk Havalimanı'ndaki pistlerin Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesiyle ilgili projeye tepki gösterdi.

"Siz bu milletin servetini yıkarken kime danıştınız?" diye soran İmamoğlu, pistlerin yıkımıyla ilgili kimseye danışılmadığını belirterek, "Ortak akla başvurmadan, millete sormadan bunca büyük bir milli serveti tahrip eden akıl İstanbul’un kutsallarını da yıkar" yorumunda bulundu.

"Niyetinizi iyi biliyoruz. İki dozer bir ekskavatörle hayat pahalılığını, işsizliği, geçim derdini unutturmak" diyen İmamoğlu, "Milleti tahrik etmek ve kaos yaratmak istiyorsunuz. Ama nafile! Ne kadar çabalarsanız çabalayın millet bu tahriklere gelmeyecek, hiçbirimiz bu tuzağa düşmeyeceğiz! Hala bir parça vatan, bir parça millet sevginiz, bir parça İstanbul aşkınız kaldıysa, durun! Kararı aziz millete bırakın" ifadelerine yer verdi.

Yıkım çalışmalarının durdurulmasını talep eden Başkan İmamoğlu, pistlerdeki inşaat makinalarının çalışmalarına ait bir de videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1526532520170467333

Kaynak: igf