HAYTAP, YANGINDA ZARAR GÖREN HAYVANLARIN TEDAVİ MASRAFLARINI ÜSTLENDİ VE DESTEK İSTEDİ

CEM HAYAT

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Osmaniye Temsilcisi Ali Laçinbala, Adana'nın Kozan ilçesinde yangının çıktığı bölgede HAYTAP üyeleri ve hayvan severlerle birlikte yaralı hayvanlara müdahale etti. Laçinbala, "Antalya'da olsun, Osmaniye'de olsun, Adana'da olsun veteriner hekimlere ulaşan yangın mağduru bu canların bütün masraflarını HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu karşılayacaktır" dedi ve destek istedi.

Türkiye'nin birçok yerinde çıkan yangınların ardından HAYTAP üyeleri ve hayvan severler de harekete geçti. Adana'nın Kozan ilçesinde yangının çıktığı alandan seslenen HAYTAP Osmaniye Temsilcisi Ali Laçinbala, "HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu olarak bölgedeyiz. Veteriner hekimler olarak bölgeye geldik. Birçok canın kurtarılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

"DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN"

Laçinbala'nın açıklaması şöyle:

"Başlıca Antalya Manavgat'ta, Osmaniye Merkez ve Adana Kozan'da eş zamanlı çıkan yangınlarda telef oldu. Birçok canımız telef oldu. HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu olarak bölgedeyiz. Veteriner hekimler olarak bölgeye geldik. Birçok canın kurtarılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sabahın erken saatlerinde Osmaniye bölgesini gezdik. Şu anda Adana Kozan'dayız. Antalya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı, yine temsilcimiz olan Özgür Erkan Bey ile görüşmeler sağladı.

Antalya'da olsun, Osmaniye'de olsun, Adana'da olsun veteriner hekimlere ulaşan yangın mağduru bu canların bütün masraflarını HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu karşılayacaktır. Destekleriniz bu canlara şifa olmaya devam ediyor, lütfen desteklerinizi esirgemeyin."

Laçinbala aynı zamanda, yeni doğum yapmış ve yangında memeleri yanmış bir keçinin görüntülerini paylaştı. Laçinbala, yaralı hayvanların kurtarılması için mücadelelerinin sürdüğünü söyledi.

Kaynak: anka