HABER: EDDA SÖNMEZ / KAMERA: ADEM KARABAYIR 

Bakırköy’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Halk Ekmek büfesini yakan A.Y. isimli şüpheli, sağlık kontrolünün ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Bakırköy ilçesi İncirli Metro durağı yanında bulunan İBB'ye ait halk ekmek büfesini yaktığı belirlendikten sonra dün gece yarısı gözaltına alınan A.Y. isimli şüpheli, Bakırköy Güvenlik Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından önce Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından savcılığa ifade vermek üzere Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, şüpheli A.Y.'nin daha önce de “hırsızlık”, “mala zarar verme”, “uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma”, “araç yakma” suçlarından çok sayıda sabıka kaydının bulunduğu belirtildi.

Belirli bir adresi olmayan, zaman zaman pansiyonlara sığındığını, arkadaşlarında kaldığını ya da mezarlıklarda yattığını söyleyen A.Y.'nin, ifadesinde; amacının sadece ekmek almak olduğunu, bu arada kasada gördüğü 50 lirayı da alıp oradan çıktığını, ancak büfeyi yakmadığını söylediği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 

ŞÜPHELİNİN BAKIRKÖY GÜVENLİK BÜRO AMİRLİĞİ'NDEN ÇIKIŞ GÖRÜNTÜSÜ  ŞÜPHELİ A.Y.'NIN HALK EKMEK BÜFESİNİ YAKTIKTAN SONRA KAÇMA ANI GÖRÜNTÜSÜ 
Kaynak: anka