Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hak ve özgürlük alanlarını genişletme konusunda yeni ihtiyaçlarını karşılayacak, ekonomi alanındaki sıkıntılarını çözecek olanın kendileri olduğunu belirterek "Çünkü Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak bizden başka derdi millet olan, derdi insan olan, derdi devlet olan, derdi evlatlarına büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak olan başka bir siyasi kadro yoktur" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan sonraki en büyük demokrasi ve kalkınma reformları ve uygulamalarına AKP dönemimde kavuştuğunu söyledi. Erdoğan, "Türkiye'nin bugünü gibi geleceğini de inşa edebilecek yegane siyasi yapı yine burasıdır" diye konuştu.

"TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜK ALANLARINDA EN ÖNEMLİ KAZANIMLAR BU DÖNEMDE ELDE EDİLDİ"

Erdoğan, şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan sonraki en büyük demokrasi ve kalkınma reformları ile uygulamalarına bizzat bizim dönemimizde kavuştuk. İnsanımız eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, çevreden toplu konuta, enerjiden spora ve sosyal yardımlara kadar her alanda yıllardır özlemini çektiği hizmet ve eserlerle bizim dönemimizde buluştu.

Aynı şekilde temel hak ve özgürlük alanlarında her kesimin sıkıntılarını ortadan kaldıran en önemli kazanımlar bu dönemde elde edildi. Geride kalan 19 yılın sonunda ülkemizin geldiği siyasi ve ekonomik seviye göstermiştir ki, Türkiye'nin bugünü gibi geleceğini de inşa edebilecek yegane siyasi yapı yine burasıdır.

Türkiye'nin hak ve özgürlük alanlarını genişletme konusunda yeni ihtiyaçları mı var, bunu yapacak olan biziz. Türkiye’nin ekonomik sıkıntılarını çözecek adımlara mı ihtiyacı mı var, bu çözümleri bulacak ve uygulayacak olan yine biziz. Çünkü Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak bizden başka derdi millet olan, derdi insan olan, derdi devlet olan, derdi evlatlarına büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak olan başka bir siyasi kadro yoktur."

 

Kaynak: anka