İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, kullanılmaz haldeki villa tipi evin camlarının aynalı olması ve yüksek elektrik faturası gelmesinden şüphelenen polis, düzenlediği baskında 87 kök Hint keneviri ve bir kilo esrar ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Beylikdüzü’nde uyuşturucu serası olabilecek adresleri kontrol eden polis, deniz manzaralı bir villanın camlarının sürekli kapalı ve elektrik faturasının ortalamadan 8 kat yüksek olmasını şüpheli buldu.

Gürpınar Mahallesi Açelya Sokak'taki çok bakımsız halde görünen villayı bir süre takip eden polis, bütün camlarının aynalı olduğunu fark etti.  Deniz manzaralı evin camlarının hiç açılmaması ve gece yapılan kontrollerde ise içeriden 'fan' seslerinin geldiği belirlendi.

AYNALI CAMLI VİLLA UYUŞTURUCU SERASI ÇIKTI

Polis yaptığı araştırmaların ardından söz konusu adresi baskın düzenledi. İçeriye giren ekipler, aydınlatma ve ısıtma sistemlerinin kullanıldığı, fanlarla oluşturulmuş özel havalandırma düzenekleriyle evin sera haline getirildiğini gördü. Operasyonda, 87 kök Hint keneviri, bir kilo 60 gram esrar ele geçirildi. Evde bulunan E.K isimli bir kişi gözaltına alındı. “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti” suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

 

Kaynak: anka