Yerli oyun geliştiricisi The Pack Studios, İzmir'in Selçuk ilçesindeki Efes Antik Kenti'nde M.Ö. 100 yılında geçen bir hayatta kalma oyunu olan Ephesus'u duyurdu. 2100 yıl önce bir Roma vatandaşının hayatını tecrübe etme şansı sunacak Ephesus, 16-22 Haziran'daki global bir oyun fuarı olan Steam Next Fest’te de yer alacak.

The Pack Studios, oyun dünyasının polüler platformu Stream'da yer alacak ilk oyununu duyurdu. İzmir'in Selçuk ilçesindeki Efes Antik Kenti'nde geçen hayatta kalma oyunu Ephesus, global bir oyun fuarı olan Steam Next Fest’te 16-22 Haziran 2021 tarihleri arasında vitrine çıkacak.

Keşif ve hayatta kalma oyunu olan Ephesus’da oyuncular, Efes Antik Kenti'nin efsaneleri ve tarihinden ilham alarak hikayeyi deneyimleyecek. Kendi köylerini kurup, hayatta kalmaya çalışacak oyuncular, bir taraftan da çeşitli ticaret yollarıyla ekipmanlarını ve kendilerini geliştirecek, yeni iş kolları kurmak için para kazanacak. The Pack Studios, Ephesus ile oyuncularına, 2100 yıl önce bir Roma Vatandaşı’nın hayatını deneyimleme şansı sunacak.

 

 

Kaynak: anka