CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi ve Veli Ağbaba'nın Düzce'de dinlediği bir çiftçi, "Kazandığım işçi parasına gidiyor. Ellerimin haline bak, çalışa çalışa" dedi. Telefon dükkanında çalışan bir yurttaş ise "Fiyatlar kötü. Satın alan kişi az" diye konuştu.

Gamze Akkuş İlgezdi ve Veli Ağbaba başkanlığında 43 kişilik CHP heyeti, Düzce’de yurttaşın sorunlarını dinledi. Bir yurttaş, "Biz bıktık, Türkiye geneli için konuşuyorum. Bu adama kimse oy vermesin, bunlar hırsız. Hiçbir şeyim yok, millet bakıyor bana" dedi. 

Sokakta gençlerle sohbet eden Ağbaba ise "Mülakatı kaldıracağız. Dayısı olan değil hakkı olan girecek" diye konuştu.

"İŞLER ÇOK KÖTÜ"

Ağbaba, fındık satan bir çiftçiye bu yılki gelirinin nasıl olduğunu sordu. Çiftçi, "23 TL'den fındık veriyoruz. İşçinin parası var. İlaç, gübre atıyoruz. Kazandığım işçi parasına gidiyor. Ellerimin haline bak, çalışa çalışa" dedi.

Ayakkabı dükkanı işleten bir esnaf ise "İşler çok kötü. Nasıl iyi olsun? Sattığımızı yerine koyamıyoruz. Geçen sene 200 TL sattığımız ayakkabıyı biz alıyoruz şu anda” diye konuştu.

Bir telefon dükkanında çalışan yurttaş ise telefon alımlarının düştüğünü kaydederek, "Fiyatlar kötü. Durumun farkındayız. Satın alan kişi az” dedi.

Kaynak: anka