Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı. Toplantıya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı. Kurum’un, Yüksek İstişare Kurulu’na, İskoçya'nın Glasgow kentinde yapılan 26. BM İklim Değişikliği Konferansı ve bu çerçevede atılması beklenen adımlarla ilgili sunum yaptığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı’nda yapılan toplantıya, kurul üyeleri İsmail Kahraman, Cemil Çiçek, Köksal Toptan ve Mehmet Ali Şahin katıldı.

Kurul üyesi olmayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da toplantıda hazır bulundu. ANKA Haber Ajansı’nın edindiği bilgiye göre; Kurum, kasım ayında yapılan BM İklim Değişikliği Konferansı ve bu çerçevede atılması beklenen adımlarla ilgili sunum yaptı.

Toplantıya, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da katıldı.

Kaynak: anka