İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün saat 18.30’da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın katılımıyla Çınar Halk Market’in açılışını yapacak.

Üretici ve tüketici arasında köprü olarak aracısız doğal ürün tedariğini sağlayan İzmit Belediyesi, bugün Çınar Halk Market’i resmen hizmete sokuyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kooperatifçiliğin yeniden canlanmasını sağlayacak olan Çınar Halk Market’i; CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile birlikte açacak.

Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’in açılış kurdelesi; bugün saat 18.30’da kesilecek. Belediyenin öz kaynaklarıyla hazırlanan Çınar Halk Market’te doğal ürünler, üreticiden alınarak vatandaşa sunulacak. Yüzlerce ev yapımı, doğal ürünün raflarda yerini aldığı Çınar Halk Market, haftanın her günü vatandaşa hizmet verecek.

 

Kaynak: anka