Haber: BERKAY VAROL-ALİ EKBER ŞEN / Kamera: ÜNAL AYDIN

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, CHP’nin Mersin’deki “Milletin Sesi” mitingi öncesinde; “Oluşturacağımız bu yapıyı, hep beraber, Türkiye’nin geleceğine taşıyacağız. Bugün yaptığımız şey geleceğin inşasıdır. Bugün yaptığımız şey, CHP iktidarının inşasıdır” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP’nin Mersin’deki “Milletin Sesi” mitingi öncesinde; ANKA Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı. Özkan, şunları söyledi:

“Bu kitle, bu kocaman kitle ve meydanı dolduracak olan kitle, geleceğini arıyor. Burası, geleceğini arayan insanların doldurduğu bir meydan. Bu meydan Türkiye’nin sorunlarını aşabilecek, sesini Türkiye’ye dünyaya duyurabilecek insanlarla dolup taşmak üzere.

Temel sorunumuz şu: Oluşturacağımız bu yapıyı, hep beraber, Türkiye’nin geleceğine taşıyacağız. Bugün yaptığımız şey geleceğin inşasıdır. Bugün yaptığımız şey, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarının inşasıdır.

Bu meydanların dolup taşması, geleceğin inşası için geleceğe doğru yürümesi engellenemez. Burası Türkiye. Türkiye kendine yeni bir hikâye, bir gelecek arıyor. Onu burada bulacağız.”

 

Kaynak: anka