CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Ancak gerçek bir hukuk düzeni içinde hesap gününün yaklaştığından hiç şüphemiz yok” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı dördüncü videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik bir dizi iddiada bulunarak, “Süleyman Soylu, sen ‘Sedat Peker’e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim’ demedin mi; koruma polisimi sen vermedin mi? Temiz Süleyman’ın istifa olayı var ya… Bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı” dedi. Bakan Soylu ise Peker’in açıklamasına sosyal medyadan yanıt vererek, “İddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Ben adalete teslimim. Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol" dedi.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Bakan Soylu için şu yorumu yaptı:

“Sayın Soylu, iftira ve irtibatlarınızın sınırını bilemeyiz! Ama bir gün FETÖ’nün, başka bir gün başka suç örgütlerinin kanatları altında siyasi ikbal arayanlar, devran değişince aklanma yolunu devlet mahfillerinden, namuslu siyasetçi ve gazetecilere iftirada arıyor. Anayasanın verdiği ‘dokunulmazlık’ konforu altında ‘kendimi adalete teslim ettim’ diye ‘kükrüyor’! İftira ve irtibatlarınızın sınırını bilemeyiz, ancak gerçek bir hukuk düzeni içinde hesap gününün yaklaştığından hiç şüphemiz yok.”

 

Kaynak: anka