CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, hafta içinde video konferans yöntemiyle yapılan CHP İl Başkanları toplantısından bir bölümü, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz il başkanları toplantısında hakaret, rakibe iftira ya da ‘eyyy’ diye başlayan cümleler yok. İş var, çalışma var, inanç var ve çok yakında halkın iktidarı var" diyerek paylaştı.

CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimi ve Yurtdışı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medya hesabından CHP İl Başkanları Toplantı’nın bir bölümünü paylaştı.

Salıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, video konferans yöntemiyle yapılan toplantıdaki konuşmasına ilişkin, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz il başkanları toplantısında hakaret, rakibe iftira ya da 'eyyy' diye başlayan cümleler yok. İş var, çalışma var, inanç var ve çok yakında halkın iktidarı var. İl Başkanlarımızın emeğine sağlık" dedi.

“İKİNCİ YÜZYILA DOĞRU GİDERKEN TÜRKİYE GÖRKEMLİ BİR ADIM ATACAKTIR”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, toplantıya ait videoda il başkanları, parti üyesi sayısının arttığına ilişkin bilgi verdikten sonra şöyle konuştu:

“Türkiye yeni bir değişimin arifesindedir. Bunu sağlayacak olanlar da bizleriz. İkinci yüzyıla doğru giderken Türkiye, görkemli bir adımı atacaktır. Demokrasiden, insan haklarından, özgürlüklerden yana güçlü bir adımı atacaktır. Bu adımı birlikte halkla beraber atacağız. Yaşlısı, genci, kadını, erkeği her beraber bu adımı atacağız. Gerçek anlamda ifade ediyorum, inanarak ifade ediyorum, Türkiye’de herkes nefes alacak.”

Kaynak: anka