CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Gelecek Partisi yöneticileri ile video konferans yöntemiyle yapılan bayramlaşma programında; “Türkiye büyük sıkıntılar içerisinde. Tüm bunların toptan çözümü ise sandıktır. Sandıkta bu işleri çözeceğimize inanıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Parti Meclisi üyesi Hasan Efe Uyar ve Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel’den oluşan CHP bayramlaşma heyeti; çevrimiçi olarak düzenlenen programında Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi, Genç Parti, BTP, Türkiye Değişim Partisi heyetleri ile bayramlaştı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ başkanlığındaki heyet ile bayramlaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, şunları söyledi:

"Türkiye büyük sıkıntılar içerisinde. Ekonomik sıkıntı had safhada. Anadolu’yu geziyoruz. Sayın Davutoğlu geziyor, Sayın Babacan geziyor. Sayın Akşener, Temel Bey, Kemal Bey Genel Başkanımız, bizler hepimiz Anadolu’dayız… Gittiğimiz her yerde görüyoruz. Yoksulluk had safhada. Yolsuzluklar zaten aldı başını gitti… 10 maaş, 11 maaş alan bürokratlara, siyasilere rastlıyoruz. Tüm bunların toptan çözümü ise sandıktır. Sandıkta bu işleri çözeceğimize inanıyoruz. Sandık geldiği zaman bu milletin ferasetine güveniyorum ben. Sabırlı bir millettir Türk milleti. Ama sabır taştığı zaman, son noktaya geldiği zaman gereğini sandıkta yapmıştır, yine sandıkta yapacaktır. Güçlendirilmiş parlamenter sistem için yapacaktır, çocuklarımız daha rahat bir ülkede yaşasınlar diye yapacaktır. Bu kapsamda da görev bizlere düşüyor, sizlere düşüyor. Hep beraber, el ele omuz omuza olmamız gerekiyor.

Hayata farklı pencerelerden bakıyor olabiliriz. Siyaseten farklı düşünüyor olabiliriz. Ama söz konusu vatansa, gerisi teferruattır diyoruz. Vatan için, devletimiz için, refah düzeyi daha yüksek bir ülke için, mutlu yarınlar için geleceği hep birlikte inşa edeceğimizi biliyoruz. Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz, güzel günleri hep birlikte göreceğiz diye umut ediyorum.”

 

Kaynak: anka