CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Niğde Belediye Başkanı olan Emrah Özdemir’e seslenerek, “Buraya otopark yaptınız. O zaman neden ses çıkarmadın ağaçların kesilmesine? Şimdi tekrar yeşil alana çevirmeye çalışıyorsun. Bu milletin parası bu kadar bol mu?” dedi.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Niğde Belediye binası önündeki alanın yeşil alana dönüştürülmesine ilişkin ANKA Haber Ajansı’na konuştu.

Şu anda Niğde Belediye Başkanı olan Emrah Özdemir’in il başkanı olduğu dönemde, alanın yeşil alan olduğunu ve beton dökülüp otoparka çevrilirken itiraz etmediğini belirten Adem, belediye binası önündeki otoparkın tekrardan yeşil alana çevrilmesi işinin 11 milyon TL’ye ihale edildiği bilgisini aldığını söyledi.

Adem, konuya ilişkin şunları ifade etti:

“Sayın Niğde Belediye Başkanı Özdemir, buralar senin il başkanlığı döneminde senin belediye başkanın, AKP’li belediye başkanı… Buralar, yeşil alandı, ağaçlar vardı. Güzel bir alandı. İnsanlar gelip, burada dinleniyordu. O dönemde ağaçların kesilmesine sesini çıkarmadın. Buraya otopark yaptınız. Milyonlarca lira para harcadınız. Düzen aldıramadınız. Şimdi üzerine beton attırıp, betonları sıyırıp, tekrar yeşil alana çevirmeye çalışıyorsunuz ve 11 milyon TL’ye ihale ettiğin bilgisini aldım. Yazık değil mi? O zaman neden ses çıkarmadın ağaçların kesilmesine? Şimdi tekrar yeşil alana çevirmeye çalışıyorsun. Bu milletin parası bu kadar bol mu? Bu milletin parasını buralara heba etmek, yazık değil mi? Bence, başka şekilde değerlendirilmeli. Yazık çünkü. Şu hale bak.”

 

Kaynak: anka