CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Ekonominin kitabını yazdı" sözlerine tepki gösterdi.UŞAK (İGFA)- Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'nda ekonomiyle iglili konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millet aç" diyor. Kafanız nasıl çalışıyor? Biz bu noktada ekonominin kitabını yazdık. Yazmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili yaptığı açıklamaya, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'dan cevap geldi. Yalım, "Milletiyle bu kadar alay eden, milletin aklını aşağılayan, milletin durumunu görmezden gelen, açlığı, güçlük çeken insanları görmeyen bu şahıs haddini fazlasıyla aşıyor. Öyle bir aşıyor ki dolar alıp başını giderken çıkıp, ‘Ekonominin kitabını yazdık’ diyebiliyor

Evet, yazdınız. Ekonomi nasıl mahvedilir, insanlar nasıl daha fazla aç bırakılır, enflasyon nasıl oluşturulur, yatırımcı ülkeden nasıl kaçırtılır bunların kitaplarını yazdınız, hem de ciltlerce! Ne konuştuğundan dahi haberi olmayan birinin artık ülkeyi yönetmesi zul haline gelmiştir ve halk artık sandığı beklemektedir" şeklinde konuştu. 

Kaynak: igf