CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü Mahallesi'nde alevlerin saat 14.07 itibariyle tekrar yükselmeye başladığını duyurdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü Mahallesi'nde sabah itibariyle söndürülen yangının tekrar başladığını duyurdu. Yangın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Öztunç, şunları söyledi:

"Burası Hisarönü, sönmüştü burası. Şimdi tekrar alevler yükselmeye başladı. Yine yanmaya başladı burası. Hemen, yerleşim alanlarına 100 metre mesafede yani evlerle yangının olduğu yer arasında 100 – 150 metre mesafe var. Şimdi itfaiye de geldi ama sarp kayalık…  Nasıl çıkacaklar oraya bilmiyorum. Buraya acil bir helikopter lazım. Çünkü, bura yanarsa bu bölgedeki tüm yerleşim alanlarını ve otelleri de yakacak. Hisarönünde sabah itibariyle bitmişti yangın, tabi şu an inanılmaz bir sıcak var. Nem yok, rüzgar var. Söndürülüyor, tekrar başlıyor. Buraya bir an evvel müdahale etmek gerekiyor."

 

Kaynak: anka