CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun "öğrenci yurtlarında sorun yok" sözlerini eleştirerek, "Öğrencilerimiz için yeterli yurdumuz var diyor. Muhalefetin olmayan bir sorun yarattığını söylüyor. Ancak AKP'li belediyeler misafirhanelerini öğrencilere açacaklarını duyuruyor. Vallahi ben böyle yalancılık görmedim" dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun öğrenci yurtlarına ilişkin sözlerine yanıt verdi. Özkoç'un, Bakan Kasapoğlu'na sosyal medya hesabı üzerinden verdiği yanıt şöyle:

"Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yurtlarda sorun yok, öğrencilerimiz için yeterli yurdumuz var diyor. Muhalefetin olmayan bir sorun yarattığını söylüyor. Ancak AKP'li belediyeler misafirhanelerini öğrencilere açacaklarını duyuruyor. Vallahi ben böyle yalancılık görmedim!"

“YÖNETEMİYORSANIZ ÇEKİLİN! HEMEN SEÇİM! ERKEN SEÇİM”

Öte yandan Engin Özkoç, faiz kararı ve TL’nin dolar karşısında değer yitirmesini de değerlendirdi. Özkoç’un, Twitter’daki mesajı şöyle:

“Türkiye dünyadaki en mükemmel devletlerden biri. Kahraman ecdadıma binlerce kere şükrediyorum. Ancak beceriksiz bir iktidarın elinde oyuncak oluyor. Ekonomi yönetilemiyor, #dolar yine aldı başını gidiyor. Yönetemiyorsanız çekilin! Hemen seçim! Erken seçim!”

Kaynak: anka