CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir otelin çevresinde çıkan yangın sonucu kül olan ormanın görüntüsünü paylaştı. Özkan, "Al sana yeni otel arazisi! Yeşil olmazsa orada kimseyi yatırıp kaldıramazsın ama unutma! Yangını fırsatçılığa çevirmenize izin vermeyeceğiz bu kez" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün çıkan yangında, turistik otellerin hemen yanında bulunan ormanlık alan küle dönmüştü. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Bodrum’da yanan ormanlık alanın video görüntüsünü bugün sosyal medya hesabından paylaştı. Özkan, paylaşımına şu notu düştü:

"Al sana yeni otel arazisi! Yeşil olmazsa orada kimseyi yatırıp kaldıramazsın ama unutma! Yangını fırsatçılığa çevirmenize izin vermeyeceğiz bu kez."

"BU KAFAYLA MI YANGINLA MÜCADELE EDECEKSİNİZ"

Özkan, yaptığı başka bir paylaşımda ise Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin "Envanterimizde yangın söndürme uçağımız ve helikopterimiz yok. Uçak alımı ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla çalışmalara başladık" sözlerini hatırlattı.

Özkan, "Büyük İzmir, Çeşme ve Hatay yangınlarını yaşadık. AKP'nin aklı başına hala gelmedi. Harekete geçmeniz için daha ne kadar yanmamız lazım? Ayrıca hani helikopter uçaktan iyiydi, niye alıyorsunuz? Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Bu kafayla mı yangınla mücadele edeceksiniz?" dedi.

 

Kaynak: anka