CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlere seslendi. Nazlıaka, “Bir yandan gelecek kaygısı ve işsizlik bir yandan eğitimde yaşanan niteliksizlik nedeni ile ülkeyi terk etme noktasına geldiğinizin farkındayım. Fakat ilk seçimlerde AKP Hükümeti’nin karanlığını hep birlikte yırtıp atacağız” dedi. 

Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, "Emperyalizme karşı 102 yıl önce yakılan Cumhuriyet meşalesini gururla taşıyoruz" dedi. Nazlıaka gençlere şöyle seslendi:

"Bir yandan gelecek kaygısı ve işsizlik bir yandan eğitimde yaşanan niteliksizlik nedeni ile ülkeyi terk etme noktasına geldiğinizin farkındayım. Fakat ilk seçimlerde AKP Hükümeti’nin karanlığını hep birlikte yırtıp atacağız. Aydınlık bir ülkeyi hep birlikte kuracağız. Bu toprakları terk etmeyiniz. Bu vatanın sizlere ihtiyacı var.

"ULUSUMUZ, GERİCİ, BÖLÜCÜ TEHDİTLERE KARŞI CUMHURİYET'İ KORUMUŞTUR"

Bağımsızlık mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğiz. Atatürk’ün açtığı yolda, aydınlık yarınlara olan inancımız ile 102 yıldır Cumhuriyet değerlerini savunmaya devam ediyoruz. Emperyalizme karşı 102 yıl önce yakılan Cumhuriyet meşalesini gururla taşıyoruz.  İçten ve dıştan gelen gerici, bölücü ve yıkıcı tehlikelere karşı ulusumuz her zaman Atatürk Cumhuriyeti’ni korumuştur ve korumaya devam edecektir. Bağımsızlık mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğiz.”

 

Kaynak: anka