CHP Kadın Kolları'nın faaliyetlerini duyurmak amacıyla bir operatöre 5,3 milyon lira ücret ödediği iddiasının dün bir gazetenin internet sitesinde yer alması üzerine CHP Kadın Kolları'ndan, "Haber tamamen gerçek dışıdır. Bu haberin yapılış amacı, partimize ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na zarar vermektir" açıklaması yapıldı.

Bir gazetenin internet sitesinde dün; "CHP, Kadın Kolları'nın faaliyetlerini duyurmak için yalnızca bir operatöre 5,3 milyon lira ücret ödedi. Aynı dönemde Kılıçdaroğlu'nun faaliyetlerini duyurmak için de aynı operatöre 1.2 milyon lira SMS faturası ödendiği belirtildi" iddiası yer almıştı.

CHP Kadın Kolları bugün yazılı açıklama yaparak söz konusu iddiayı yalanlandı. Açıklama şöyle:

"Sabah Gazetesi'nin internet sitesinde 'CHP'de yeni fatura skandalı' başlığı ile yapılan haber tamamen gerçek dışıdır. Bu haberin yapılış amacı, partimize ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na zarar vermektir. Asparagas haber yapmayı kendine ilke edinen yayın organını dikkate almamamıza rağmen kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğuyla yasal haklarımız saklı kalmak üzere bu açıklamayı yaptığımızı bildiririz."

 

Kaynak: anka