CHP Genel Başkan yardımcıları Seyit Torun, Gamze Akkuş İlgezdi ve Ahmet Akın’ın başkanlığındaki 40 kişilik CHP heyeti Ordu sahiline çıkarma yaptı. Sahil boyunca yürüyen CHP heyetini yurttaşlar zafer işareti ve el sallayarak karşıladı. CHP’li Torun “İnşallah en kısa sürede iktidar olacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında, CHP Genel Başkan yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi ve Ahmet Akın’ın da aralarında olduğu 40 kişilik CHP heyeti; Ordu programında sahile çıkarma yaptı. CHP heyeti Altınordu ilçesinde sahil boyunca yürüyerek yurttaşları selamladı. Sahildeki yurttaşların kimi zafer işaretiyle, kimisi de el sallayarak CHP heyetini karşıladı.

Torun ve İlgezdi ile Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, yürüyüş sırasında; Ordu programlarını ANKA Haber Ajansı’na değerlendirdi.

Torun, Ordu’nun 19 ilçesinde yurttaşların sorunlarının dinlendiğini ve çözüm önerilerinin sunulduğunu belirterek, “İnanılmaz bir karşılık, inanılmaz bir coşku var. Şu anda sahilde yürüyoruz. İnsanlar inanılmaz bir sempati gösteriyorlar. İnşallah en kısa sürede iktidar olacağız” dedi.

CHP’li İlgezdi de halkın CHP’ye “kucak açtığını” kaydederek, “Güzel günleri hep beraber yaşayacağız tekrardan. Tekrardan adaleti, hukuku, demokrasiyi yeşerteceğiz. Çocuklarımızı aydınlık bir Türkiye’de büyüteceğimize inanıyorum. Söylenecek söz yaşanan manzara” diye konuştu.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, AKP’li vekillerin ayak basmadığı yerlere CHP’li vekillerin ziyaret ettiğini söyleyerek, “AK Partililerin kendi ilinde uğramadığı noktalara biz 40 milletvekilliyle uğruyoruz. Onlar tatile gitsinler, biz çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da “Önümüzdeki dönemde bir iktidar değişikliği olacak. Halkın sorunlarını Ankara’dan değil yerinde tespit etmeye geldik. O anlamda coşku içindeyiz. Yeni bir yola girecek Türkiye. İnşallah hep beraber bu ülkeyi yöneteceğiz, halkın iktidarını kuracağız” diye konuştu.

 

 

Kaynak: anka