İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde, bir şirkette muhasebecilik yapan kişi, çalıştığı iş yerinin kasasını soydu. Hırsızlık anları görüntülere de yansırken, şüpheli, kısa sürede yakalandı.

Olay, Sultanbeyli'nin Turgutreis Mahallesi'nde meydana geldi. İhbar üzerine inceleme başlatan polis, iş yerinde bulunan çelik kasanın zorlanmadan şifreyle açılarak içerisinden nakit para, çek ve senetlerin çalındığını belirledi.

Güvenlik kamera görüntülerinin inceleyen polis ekipleri, hırsızlığı; iş yeri muhasebe sorumlusu olan A.Y. isimli şüphelinin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Kısa sürede yakalanan A.Y, suçunu itiraf ederek kasadan para, çek ve senetleri kendisinin çaldığını, bunların içinde bulunduğu çantayı da tuvalete sakladığını söyledi. Şüphelinin iş yeri tuvaletine sakladığı çanta bulunarak muhafaza altına alındı.

Yapılan aramada, 407 bin lira nakit para, 837 bin lira değerinde çek-senet, 8 kapalı zarf içerisinde 8 bin 650 TL nakit para, bir çek koçanı ele geçirildi. Şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

 

Kaynak: anka