İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yoğun kar yağışının yaşandığı İstanbul'da açıklamalarda bulundu.İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yoğun kar yağışının yaşandığı İstanbul'da açıklamada bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın da hazır bulunduğu açıklamada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mahmutbey-Hadımköy kavşaklarında terk edilmiş araçlar nedeniyle trafik durduğunu, kısmen de olsa trafiğin aktığını belirterek, "Yassıören-Çatalca arasındaki terk edilmiş araçların çekilmesi gerekiyor" dedi. bakan Karaismailoğlu, Marmaray'ın bu gece ve yarın gece ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, İstanbul'a giriş durdurulduğu için 8 valilikçe tüm barınma ve konaklamanın gerçekleştirildiği, 5 valiliğin ise iş makinesi gönderdiğini ifade ederek, "Sağlık sebebiyle yaşanan olumsuz bir durum çok şükür meydana gelmedi. Kar yağışı perşembe gününe kadar İstanbul'da devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: igf