Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve basketbolcu Cedi Osman'ın "aşı olun" çağrısında bulunduğu videolu paylaşım yaptı. 

Bakan Koca, ünlüler aracılığıyla halka "aşı olun" çağrısı yapmaya devam ediyor. Koca'nın sosyal medya hesaplarından bir süredir, "Tedbirler ve aşıyla, Covid-19'u aşıyoruz" sloganıyla ünlü isimlerin "aşı olun" çağrısını içeren videolar yayınlanıyor.

Fahrettin Koca, daha önce oyuncu Şener Şen, oyuncu Haluk Bilginer, şarkıcı Candan Erçetin, doktor Mehmet Öz, oyuncu Ezgi Mola ve sunucu Okan Bayülgen'in mesajlarının bulunduğu videolar yayınlamıştı. Koca, son olarak oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve basketbolcu Cedi Osman'ın videolarını paylaştı. Tatlıtuğ ve Cedi Osman'ın mesajları şöyle: 

"Bence dünyada asıl hayran olunması gereken insanlar, bilim insanları ve sağlık çalışanları. Onların fedakârlıkları sayesinde hayata tutunduk, umutlarımızı koruduk. Şimdi sıra bizde. Aşı olalım."

"Siz sahada olmayı özlediniz, biz ise seyirci desteğini yanımızda hissetmeyi… Güzel günler için siz de aşınızı olun, Koronavirüs’e karşı kazanan taraf biz olalım."

 

Kaynak: anka