MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinlikte güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kısmıyla ilgili adımları atmaya başlıyoruz” ifadelerinin sorulması üzerine “Sayın Cumhurbaşkanımız terörle mücadelede kararlı duruşunu devam ettiriyor. İnşallah yurt içi ve yurt dışında Türkiye’yi yıllardır meşgul eden terörizmin kökünü kazıyacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Milli Savunma Bakanı ve İçişleri Bakanı’nı da kutluyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dünkü kabine toplantısının ardından yaptığı “Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinlikte güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kısmıyla ilgili adımları atmaya başlıyoruz” açıklaması ile yeni bir askeri operasyon sinyali verdiği yönündeki değerlendirmelerin anımsatıldığı Bahçeli, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız terörle mücadelede kararlı duruşunu devam ettiriyor. İnşallah yurt içi ve yurt dışında Türkiye’yi yıllardır meşgul eden terörizmin kökünü kazıyacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Milli Savunma Bakanı ve İçişleri Bakanı’nı da kutluyorum.”

 

Kaynak: anka