Avrupa’da ikinci kez tarihe adını altın harflerle yazdıran Ampute Milli Futbol takımı oyuncuları, tedavi ve sağlık durum takiplerinin yapıldığı Ankara Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastaneye gelen futbolcular kazandıkları kupayı teşekkür için sağlık çalışanlarına armağan etti.

Avrupa’da ikinci kez tarihe adını altın harflerle yazdıran Ampute Milli Futbol takımı oyuncuları, tedavi ve sağlık durum takiplerinin yapıldığı Ankara Şehir Hastanesi’ni bugün ziyaret etti. Şampiyonluk kupalarıyla hastaneye gelen futbolcular sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Avrupa Şampiyonası final maçında İspanya’yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez şampiyon olan Ampute Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Osman Çakmak, oyuncularıyla birlikte Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Koordinatör Başhekim Operatör Doktor Aziz Ahmet Surel, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar, doktorlar ve hastane çalışanları ile tedavi gören hastalar tarafından karşılanan Ampute Milli Futbol Takımı, aldığı kupayı sağlık çalışanlarına armağan etti.

Ampute Milli Takımı için hastanede düzenlenen etkinlikte, sağlık çalışanlarının çocukları tarafından oyuncular için hazırlanan video ve mesajlar izletildi. Hastanede çalışan ve aynı zamanda Bosna Hersek gazisi olan bir sağlık çalışanının kızı olan Mihriban’ın çizdiği resimde oyunculara hediye edildi.

Törenin sonunda Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda kazandıkları kupayı sağlık çalışanları ile birlikte havaya kaldırdı.

 

Kaynak: anka