Samsun Atakum'da halka seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Senin çocuğun işsizken beş maaş alan, ki haram zıkkım olsun inşallah, danışmanlar olmaz. İşte benim misyonum budur" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Atakum Belediye Başkanı CHP’li Cemil Deveci’yi de ziyaret etti. Ziyaretten sonra belediye binasının önünde konuşan Akşener, “Seçmenin velinimet olduğunu bütün ağalara göstereceğiz” dedi. Akşener, halka şöyle seslendi:

"SEÇMENİN VELİNİMET OLDUĞUNU BÜTÜN AĞALARA GÖSTERECEĞİZ"

"Ekmek yemek var; et yemek var. Ve sonuç itibariyle tencere kaynatmakta zorlanan kadınla karşılaşırsınız. Velhasıl-ı kelam, Türkiye’deki dert sahibi her kim varsa onunla karşılaşır ve onları dinlersiniz. Bir buçuk yılı aştı, ben bu işi yapıyorum. Bu belediyenin, Millet İttifakı’nın belediyesinin önündeyiz. Muhtemelen Belediye Başkanımızı destekleyenler burada ama ben, sizlerle doğruyu paylaşmak durumundayım. Elbette herkesin oyuna talibiz ama o dükkanların içinde ben propaganda yapmıyorum. Çünkü eğer biz o dükkanlardaki; 'müşteriler velinimettir' anlayışını; 'seçmen velinimettir' anlayışına çevirebilirsek beş maaşlı danışmanlar olmaz. Senin çocuğun işsizken beş maaş alan, ki haram zıkkım olsun inşallah, danışmanlar olmaz. İşte benim misyonum budur. İnşallah, yapılacak ilk seçimde sizlerle el ele verip seçmenin velinimet olduğunu bütün ağalara, bütün muhteremlere el birliğiyle göstereceğiz" 

 

Kaynak: anka