İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçen günlerde esnaf ziyareti için gittiği Adana'daki karpuz ve soğan üreticilerinin kendisini durdurarak yaşadığı sorunları anlattıklarını, ancak görüntüleri çiftçilerin başına bir şey gelir düşüncesiyle yayınlamadıklarını belirterek, "Gitmişler, çökmüşler. O arkadaşımızı A Haber denilen tırnak içinde o kanal, günlerce televizyondan vermiş. Sayın Erdoğan, fakirle oynama be, onları korkutma. Garibanla oynadığın zaman Gayretullah'a dokunur öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz" dedi. 

Partisinin Meclis Grubu Toplantısı'nda konuşan Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Babalarımızın o gece eve yiyecek ekmek getiremediği bir neslin çocuklarıyız ne çabuk unuttun" dedi. Akşener, şöyle konuştu:

"FAKİRLE OYNAMA, ONLARI KORKUTMA"

"O kadar üzgünüm ki Adana'da çiftçiler beni durdurdu. Soğan ve karpuz üreticileri, ben hiç ağızımı açmadan konuştular. Karpuz üreticisi kardeşimiz, ağladı. En küçüğü 300-500 bin lira yatırım yapmışlar elde kalmış durumda. O canı yanan çiftçi çok feveran etti. Basına 'Bu arkadaşın söylediklerini yayınlamayın' dedik. Başına iş geleceğini düşündüğümüz için. Biz yayınlamadık, perdelemeye çalıştık. Gitmişler, çökmüşler: O arkadaşımızı A Haber denilen tırnak içi o kanal günlerce televizyondan vermiş. Sayın Erdoğan fakirle oynama be, onları korkutma. Babalarımızın o gece eve yiyecek ekmek getiremediği bir neslin çocuklarıyız ne çabuk unuttun. Meral Akşener'i bozmak için, hakaret, iftira etmek için garibanı kullanma. Garibanla oynadığın zaman garibana çöktüğün zaman Gayretullah'a dokunur öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz."

Kaynak: anka