AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Adıyaman'daki bir parti toplantısında muhalefeti eleştirirken bir yurttaş, “Ülkede esas mesele işsizlik, vallahi ben açım be" dedi ve salondan çıkarıldı. CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, “Gerçekleri duymaya tahammülleri yok” dedi.

AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, partisinin Adıyaman İl Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıya katıldı. Ünal, toplantıda muhalefeti eleştirdi. 

Ünal'ın konuşması sırasında AKP'li olduğunu söyleyen bir yurttaş, ayağa kalkarak, “Kendim de AK Parti’deyim. Sayın bakanım ülkede esas mesele işsizlik vallahi ben açım be" sözleriyle eleştirdi. 

Bunun üzerine Ünal, "Sözlerimi bitirebilir miyim? Sözlerimi bitireyim müsaadenizle güzel kardeşim. Şu anda konuşma yapıyorum, konuşmamı tamamlayayım" dedi.

Ardından AKP'li yurttaş, salondan görevliler eşliğinde çıkarıldı. 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yaşananlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Özkan, "Gerçekleri duymaya tahammülleri yok. AKP'li Mahir Ünal'ın konuştuğu sırada 'açım esas sorun işsizlik' diyen AKP'li toplantıdan kovuldu!" dedi. 

 

Kaynak: anka