MELİS ANTER

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatilde bulunan ailesinin yanına gelen eski milletvekili Süleyman Bölünmez’in cipi Bodrum girişindeki yolda yandı. Son anda aracından çıkmayı başaran Süleyman Bölünmez büyük şok yaşarken, aracın yanışını çaresiz gözlerle izledi. Süleyman Bölünmez, Çankırı AKP Milletvekili Ceyda Bölünmez’in babası.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan ailesinin yanına gelmek üzere dün sabah saatlerinde kullandığı 06 K 5544 plakalı cipi ile Bodrum’a gelen Mardin eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, Bodrum girişindeki Yokuşbaşı Mahallesi, Emin Anter Bulvarı’na geldiğinde otomobilinin motor bölümünden dumanlar geldiğini fark etti. Bölünmez, dumanların ardından alevlerin yükseldiğini görünce, son anda aracını terk etti. AKP Çankırı Milletvekili Ceyda Bölünmez’in de babası olan Süleyman Bölünmez, yoldan geçen vatandaşlarında yardımı ile itfaiye ve polisi arayabildi.

İZMİR-BODRUM YOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yerine gelen

AKP Milletvekili, kızı Ceyda Bölünmez ve eşi, cipin bagajındaki eşyaların alınması konusunda baba Süleyman Bölünmez’e yardımcı oldu.  İtfaiye ve polis ekipleri, tedbir amaçlı Bodrum- İzmir karayolunu yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapattı. Yangın sonrası hurda yığınına dönen araç kullanılamaz hale geldi.

DAHA ÖNCE DE ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Süleyman Bölünmez, 11 Ekim 2020 tarihinde maden ocağında inceleme yaparken silahlı saldırıya uğramış, ancak yara almadan kurtulmuştu. Hurda yığınına dönen otomobilinin yanında konuşan Bölünmez “Ankara’dan ailemin yanına geliyordum, Bodrum’a girmek üzereydim, otomobilin önünden önce duman geldi, sonra alevler yükseldi. Kendimi dışarıya zor attım, verilmiş sadakamız varmış. Çok şükür bir şey olmadı” diye konuştu.

1982 yılından bu yana Ankara’da yaşayan ve bir zamanlar Mardinspor Kulübü’nün de başkanlığını yapan Bölünmez, 2002 yılında Mardin’den Bağımsız milletvekili seçilmişti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

* Süleyman Bölünmez'in yanan aracını seyretmesi

* İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmaları

* Olay yerinden genel ve detay görüntüler 

 

Kaynak: anka