Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapındaki lideri Prysmian Group, iş güvenliğine vurgu yapan sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor.Prysmian Group,daha güvenli iş yerleri hedefiyle oluşturduğu “Sıfır ve Ötesi” yaklaşımını merkeze alan çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, tüm paydaşların katılımıyla, Global Safety Week (İş Güvenliği Haftası) etkinliğine imza attı.

Bu yıl ilk kez online olarak düzenlenen global etkinlikte gerek iş, gerekse özel alanlarda meydana gelebilen kazalara dikkat çekilirken, sürdürülebilirlik zincirinin en önemli halkalarından biri olan iş güvenliği konusundaki farkındalığı artırmaya dönük paylaşımlar yapıldı. Etkinlikte 60’ın üzerinde düzenlenen webinarda; paydaşlardan gelen iyi örnekler, deneyimler, fikirler paylaşıldı; sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Etkinlikte konuşan Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, iş güvenliğinin hem kendi, hem de şirket için temel bir değer olduğunu belirterek, "Prysmian Group'un ‘Sıfır ve Ötesi’ yaklaşımında da belirtildiği gibi, ‘çalışanlarımız en değerli varlığımızdır’ ve taahhüdümüzün güvenli bir çalışma ortamı sağlamak olduğuna inandığımız için günün sonundagüvenli bir şekilde evimize varıyoruz.‘Sıfır ve Ötesi’ vizyonu, ‘Türkiye'yi Sürdürülebilir Yarınlara Bağlıyoruz’ sözümüzün arkasında durmamız için bizi daha da motive eden için eşsiz bir fırsat" diye konuştu.

 

Kaynak: igf