Türkiye’nin ilk ve en prestijli fuarlarından Güzellik ve Bakım İstanbul, 17-20 Mart 2022 tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Rumeli Salonu’nda gerçekleşecek.İSTANBUL (İGFA) - Özellikle İstanbul, medikal estetik için Avrupa’nın önde gelen merkezlerinden biri olurken Medikal Estetik sektörü dünyada 10 milyar dolar, Türkiye’de 100 milyon dolarlık bir pazar ve her sene yüzde 10 büyüyor.

Bu kapsamda fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TG Expo Proje Direktörü Gökhan Büyükataman, “Güzellik ve Bakım Fuarı’nda medikal estetik bölümü önemli bir yer tutuyor. Dünya’da hızla büyüyen bir trendi işaret eden medikal estetik alanında Türkiye söz sahibi ülkeler arasında gösteriliyor. Medikal estetik pazarı tüm dünyada, yılda ortalama yüzde 10 büyüme gösterirken Çin, Brezilya ve Türkiye gibi ülkelerde büyümenin çok daha hızlı ivme kazandığını görüyoruz. Ülkemiz, bu alanda yapılan toplam işlem sayısı bakımından Dünya’da beşinci ve Avrupa’da birinci sırada yer alıyor. Bakıldığında, ciddi anlamda önem arz eden sektörde bir Türk kadını medikal estetiğe bir yılda toplam 400 bin TL harcama yapıyor” dedi. 

YENİ ÜRÜN VE YENİ TEKNOLOJİLERİN BULUŞMA NOKTASI

TG Expo Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, Almanya, Fransa, İrlanda, ABD, İngiltere ve Güney Kore gibi ülkelerdeki markaların teknolojilerini ve en son trendlerini katılımcıların beğenisine sunacak. 

Fuara ilişkin daha detaylı bilgi ve 14 Mart tarihine kadar geçerli ücretsiz e-davetiyeye https://guzellikvebakim.com/landing-page/ adresinden ulaşabilirsiniz. 

Kaynak: igf