İtalyan motosiklet devi Aprilia’nın hem günlük kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına, hem de maceracı ruhları doyurmaya yönelik yepyeni modeli Aprilia SR GT 200'ü Türkiye yollarına çıkarmaya hazırlanıyor. İSTANBUL (İGFA) - Önde gelen motosiklet ikonlarından Aprilia’nın ilk olarak 2021 EICMA Motosiklet Fuarı’nda tanıttığı modeli Aprilia SR GT 200, Türkiye yollarına hazırlanıyor.

Markanın ilk “şehir içi macera” scooter modeli olarak dikkat çeken Aprilia SR GT 200, sportif ruhu, orijinal çizgileri ve İtalyan stili ile bir bakışta belirgin hale geldi.

Şubat ayında Türkiye yollarına çıkacak model, ilk bakışta hem şehir içi, hem çok yönlü yapısını kusursuz çizgileriyle yansıtıyor. Modelin tasarımı, spor doğasını vurgulayan azaltılmış çizgilerle ve tasarıma mükemmel şekilde entegre edilmiş yolcu tutacaklarıyla tamamlanıyor. LED farlar ve ince kuyruk tasarımını tamamlayan LED stop lambaları da tasarımı kusursuzlaştırıyor.

SR GT 200, sürücünün asfaltı terk edip toprak yollara çıkabildiği heyecan verici yolculuklara da hazır bir motosiklet olarak da dikkat çekiyor.

Kaynak: igf