Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin bir arada sergilendiği Avrasya’nın en büyük fuarı FESPA Eurasia 2021, kapılarını ziyarete açtı.İSTANBUL (İGFA) - Salgın nedeniyle geçtiğimiz yıl ertelenen ve heyecanla beklenen FESPA Eurasia, İstanbul Fuar Merkezi’nde 5 Aralık akşamına kadar 10 binden fazla sektör profesyonelini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin sektör liderleri ve küresel markalardan oluşan 500’den fazla marka, yeni teknolojilerini ve en yeni uygulamalarını 8’inci kez düzenlenen FESPA Eurasia’da sergilenecek.  2 bin kişilik rekor yabancı ziyaretçiyle tamamlanacak fuar ekonomiye ve sektöre 1 milyar dolarlık hareket katacak.

Endüstriyel reklam ve baskı dünyasının fuarı sabırsızlıkla beklediğini anlatan FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici, sektörün iki yıllık enerjisini bu fuarda atacağını söyledi. "Toplam 8,5 milyar dolarlık büyüklüğe sahip sektörün iş hacmi bu önemli buluşmayla genişleyecek" diyen Binici, "Baskı ve endüstriyel reklam dünyası salgında zor bir süreçten geçti. Fuardaki ticari faaliyetlerle bu açığı kapatmayı hedefleyeceğiz. FESPA Eurasia, tüm bölgede bir sonraki yılın trendlerini belirleyen bir etkinlik olduğu için, fuara sadece Türkiye’den değil, Avrasya Bölgesi’nden de uluslararası ziyaretçiler yatırım yapmak için geliyor. Bizler de sektörün en iyi markalarıyla alıcıları İstanbul’da buluşturarak tüm Avrasya bölgesine hareket katacağız. Tüm sektörü 2-5 Aralık tarihleri arasında FESPA Eurasia fuarına bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: igf