BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları, bu yıl da makine imalat sektörünün en önemli buluşması olarak satış rekoruna sahne oldu. 4 günde 55,2 milyon dolarlık rekor satış gerçekleştirdi.TÜYAP, makine imalat sektörünün Bursa’daki kıtalararası dev buluşmasında 63 ülkeden 32 binin üzerinde ziyaretçiyi bir araya getirdi.

350 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki 7 salonda, 40 bin metrekarelik alanda düzenlenen BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları, bu yıl da makine imalat sektörünün en önemli buluşması olarak satış rekoruna sahne oldu.

"HER 4 KATILIMCININ 3'Ü SICAK SATIŞ GERÇEKLEŞTİRDİ"

Uluslararası nitelikteki Bursa Metal İşleme Teknolojileri, Sac İşleme Teknolojileri ve Otomasyon Fuarları’nı tek çatı altında buluşturdukları BUMATECH Fuarları’nda 4 günde satış rekoru elde ettiklerini belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Aldığımız geri bildirimlere göre fuarımıza katılan her 4 katılımcı firmadan 3’ü fuar sırasında sıcak satış gerçekleştirdi. Katılımcılarımız 4 günde 55,2 milyon dolarlık rekor satışa imza attı. Fuarlar sonrasında ise yaklaşık 24 milyon dolar değerinde sipariş daha alacaklarına kesin gözüyle bakıyorlar. Fuarlarımız, yarattığı ticari hareketlilikle satış rekorları kırmaya devam edecek” dedi.

Kaynak: igf