Bir hosting planı satın alarak bir web sitesi kurmak istiyorsanız, başlangıç maliyetlerinizden tasarruf etmeniz ve harika hosting hizmetlerinde en iyi fiyatı yakalamanız için aşağıda sizin için bir liste oluşturduk.

Listemizde 2022’de hosting indirim kodu veren yerli ve yabancı hosting servis sağlayıcılarını bulabilirsiniz:

1. Niobe Hosting

Uygun fiyatlı paylaşımlı hosting planlarına ve güçlü VPS seçeneklerine ek olarak Niobe Hosting, WordPress için tamamen optimize edilmiş son derece uygun fiyatlı bir hosting planı da sunar. Ne kadar trafiğiniz olduğuna bağlı olarak planlarınızı yükseltmeniz gerekebilir, ancak başlamak için temel WordPress hosting planı fazlasıyla yeterlidir.

WordPress aynı zamanda harika bir içerik yönetim sistemidir. Bir blog, e-ticaret sitesi veya profesyonel kalitede bir web sitesi kurmanın en iyi yoludur.

Niobe Hosting size bu yolculukta WordPress Hosting indirim kodları ile yardımcı olur. Yeni bir hesaba kaydolduğunuzda, tanıtım indirimi almak için bir promosyon kodunu ekleyebilirsiniz.

Kupon kodunun başlangıç tarihi 20 Ağustos 2021 ve son kullanım tarihi 10 Eylül 2022 olarak belirlenmiştir. Yeni satın alımlarda, sepette %50 indirim uygulanır. Yenileme ve paket yükseltmelerinde geçerli değildir. Kupon kullanım adedi sınırlıdır. Kupon tüm WordPress paketlerinde geçerlidir.

Linke tıklayarak Niobe Hosting wordpress hosting indirim kodları ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

2. GoDaddy

GoDaddy hosting indirim kodu mu arıyorsunuz? GoDaddy, dünyanın en büyük alan adı kayıt kuruluşudur. Ayrıca hosting hizmeti de sunar. Hosting planları hızlı, güvenli ve tamamen sorunsuzdur. Bu fırsatı yakalamak için aşağıdaki kodu GoDaddy’den hosting satın alırken ilgili alana girmeniz yeterlidir. Bu kod ile indiriminiz hemen uygulanacaktır.

GoDaddy hosting planlarına promosyon kodu ile bir yıllığına kaydolduğunuzda, ayda sadece 13,99 TL ödersiniz. Yalnızca ekonomik planlara 1 yıllık üye olduğunuzda geçerli olacak teklif için indirim kodu: GDD1hos’tur.

Ayrıca, indirim kodu ile aldığınız paketlerde de GoDaddy'nin tüm standart özelliklerine sahip olursunuz. Bunlara gecelik yedeklemeler, tek tıkla geçiş, güvenlik duvarları, otomatik güncellemeler ve daha fazlası dahildir.

Linke tıklayarak GoDaddy hosting indirimi ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

3. Turkticaret.net

Turkticaret.net, paylaşımlı barındırma, WordPress barındırma, VPS barındırma gibi hosting çözümleri sunan hızla büyüyen bir web hosting sağlayıcısıdır. Turkticaret.net planları ekonomiktir ve cloud hosting platformu, ücretsiz e-posta hizmeti, 7/24 teknik destek, anti spam ve anti virüs koruması vb. birçok güçlü özellikle birlikte gelir. En iyi yanı ise; “Bireysel, Kurumsal, Bayi Hosting” paketlerinin yeni alımlarında %85 indirim uygulamasıdır. İndirimli fiyatlar 31.12.2022 23:59 tarihine kadar geçerlidir. Exchange Mail Hosting Paketleri ve yenilemeler kampanyaya dahil değildir. İndirimli alınan ürünlerin hizmet süreleri dolduğunda yenileme işlemleri mevcut fiyat üzerinden gerçekleştirilir.

4. Hostgator

HostGator, 10 milyondan fazla alan adına ev sahipliği yapan sektördeki en popüler web hosting sağlayıcılarından biridir. Tek tıkla WordPress kurulumu, yüzde 99,9 çalışma süresi garantisi ve 7/24 destek ile her web sitesi sahibi için akıllıca bir seçim olabilir.

Web sitesi kurma işinde yeniyseniz, Hostgator başlamanız için harika seçenekler sunar. Ayrıca tüm web hosting planlarına 7/24 destek, 45 günlük para iade garantisi ve yüzde 99,9 çalışma süresi de dahildir.

İndirim kodu: SNAPPY olan Hostgator paylaşımlı hosting indiriminden yararlanmak için linke tıklayabilirsiniz.

5. Bluehost

Uygun bir fiyata iyi bir web hosting şirketi arıyorsanız, Bluehost indirim kuponunu kullanmayı düşünebilirsiniz. Bluehost, dünyanın en popüler ve güvenilir web hosting sağlayıcılarından biridir.

Şirketin hosting hizmeti, çeşitli hizmet sağlayıcıların, girişimcilerin veya diğer herhangi bir site sahibinin ihtiyaçlarını karşılayabilir. Bluehost, çeşitli üst düzey blogger’lar ve pazarlamacılar tarafından en çok kullanılan hosting hizmetlerinden biridir.

10 yılı aşkın süredir dünya çapında 2 milyondan fazla web sitesine hizmet sağlayan Bluehost, indirim kodları ile paylaşımlı hosting planlarında yüzde 60'a kadar tasarruf etmenize olanak sağlar.

Fakat kupon kodu fiyatları, yalnızca yeni bir e-posta adresi kullanılarak oluşturulan yeni hesaplar içindir. Promosyon fiyatlandırması mevcut hesapları, yenilemeleri veya alan adı yenilemelerini kapsamaz. Promosyon fiyatı sadece ilk dönem içindir ve normal oranda yenilenir.

Linke tıklayarak Bluehost paylaşımlı hosting indiriminden faydalanabilirsiniz.

6. Hostinger

2007 yılında ücretsiz bir web hosting hizmeti olarak başlayan Hostinger, şu an en iyi paylaşımlı ve bulut barındırma sağlayıcılarından biridir. Hostinger ile bir web sitesi oluşturabilir ve en uygun fiyatlarla yüksek kaliteli hosting alabilirsiniz. İster yeni bir web sitesi kuruyor olun, ister mevcut barındırma sağlayıcınız üzerinde bir yükseltme yapın, Hostinger tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

Hostinger, çok yönlü bir hosting sağlayıcısıdır ve web siteniz ne kadar büyük veya küçük olursa olsun ve ne tür bir web sitesi oluşturmak istediğinize bakılmaksızın, birçok seçeneğe sahiptir. Site yüklemesi hızlıdır ve diğer artıları birkaç dezavantajdan daha ağır basar.

Genel olarak, web sitenizi çalışır duruma getirmek ve yol boyunca ölçeklendirmek için bu hosting hizmetini kullanabilirsiniz. Hostinger, bir web sitesi oluşturma konusunda hem yeni hem de deneyimli olanlar için harikadır ve bu süreçte güçlü bir desteğe ve yardıma sahiptir.

15 yıldır global ölçekte birçok web sitesine hizmet sağlayan Hostinger, indirim kodları ile premium web hosting planlarında yüzde 74 oranında tasarruf etmenize olanak sağlar.

Mevcut müşterilerin de, yeni hosting planları alırken kupon kodunu kullanmasına izin veren Hostinger, indirim kodu: COUPONSPAGE’dir.

 

ADVERTORİAL YAYIN 

Kaynak: anka